ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Υπόθεση καθρέπτης

Αν ψάχνετε τρόπο για να δώσετε χαρακτήρα, λάμψη ή περισσότερο ενδιαφέρον στο χώρο σας, σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερος από τους καθρέπτες!  Διαλέξτε το σημείο που θέλετε για να κρεμάσετε ή να ακουμπήσετε  τον καθρέπτη σας και αφήστε το μαγικό αυτό υλικό να κάνει τη δουλειά του. Η είσοδος, η κρεβατοκάμαρα, το καθιστικό, η τραπεζαρία ή ακόμα και ο διάδρομος σας είναι πάντα  δυνατές υποψηφιότητες για επιλογή.

   

Μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγάλο ολόσωμο κλασσικό καθρέπτη ή κάποιον πιο σύγχρονο με μεταλλικά στοιχεία  ή χρωματισμένο γυαλί.  Αν πάλι  θέλετε να έχετε ένα αποτέλεσμα πιο δημιουργικό θα μπορούσατε να φτιάξετε μία σύνθεση από μικρότερους καθρέπτες σε ίσα ή διαφορετικά μεγέθη.

  

Μεγάλο ενδιαφέρουν έχουν οι καθρέπτες με εμφανή κρέμαση, ίσως με κάποιο  κορδόνι, αλυσίδα και βέβαια με δέρμα.  Πολύ όμορφοι είναι και οι καθρέπτες σε κάποιο συγκεκριμένο σχήμα όπως ένα μάτι ή ένα ουράνιο τόξο.  Επίσης πάντα υπάρχει και η λύση του επιτραπέζιου καθρέπτη, κλασσική και πολύ στυλάτη!  Κάτι σαν το little black dress του interior design.

   

Καλό θα είναι  να λάβετε υπόψιν σας την εικόνα που θα θέλετε να  αντανακλά  ο καθρέπτης σας.  Να είναι κάτι όμορφο, αισιόδοξο ή αγαπημένο για να γεμίσει το χώρο πολύτιμη θετική ενέργεια!  Η θέα από το παράθυρο, το στρωμένο σας τραπέζι,  ένα όμορφο έπιπλο  ή  κάποιο αγαπημένο αντικείμενο έχουν πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

δείτε τα όλα εδώ

    δείτε τα όλα εδώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *